Hooikoorts en supplementen

blossom iHealthy.nl

Het is weer die tijd van het jaar, de bloemen beginnen te bloeien, de bomen bloeien, ik nies, jeuk in mijn ogen en voel me opgezwollen. Het hooikoortsseizoen is begonnen!

Veel mensen brengen hooikoorts in verband met de zomermaanden en het zien van de verkrachting (gele bloemen) in het veld, maar het kan begin maart beginnen als de bomen bloeien en de bloemen in bloei komen.

Hooikoorts is een allergische reactie op stuifmeel (geproduceerd door planten), meestal wanneer het in contact komt met je mond, neus, ogen en keel.

Symptomen zijn onder meer:
Niezen / hoesten
Loopneus / verstopte neus
Jeukende ogen, keel, mond, neus en oren
Waterige ogen
Verlies van geur
Hoofdpijn
Onthoud de richtlijnen en adviezen voor de COVID-19-symptomen die op dit moment essentieel zijn om te volgen: https://www.rivm.nl

iHealthy.nl heeft een aantal goede adviezen die het overwegen waard zijn om uw hooikoorts te beheersen. Sommige zijn misschien gemakkelijker dan normaal gezien de huidige situatie en de sociale afstand die we allemaal aan het doen zijn.

Doe een natuurlijke vaseline of olie om je neusgaten om het stuifmeel op te vangen en de hoeveelheid stuifmeel dat daar omhoog kan gaan te verminderen.
Draag een omwikkelbare zonnebril om te voorkomen dat er pollen in uw ogen komen.
Blijf binnen met je ramen en deuren gesloten.
Rijd met je ramen dicht.
Stofzuig regelmatig en stof af met een vochtige doek zodat het stuifmeel wordt opgenomen in plaats van het alleen maar te verplaatsen.
Neem een ​​douche en kleed je om als je buiten bent geweest om stuifmeel te verwijderen.
Oefening (binnen richtlijnen zoals geadviseerd door een gezondheidsdeskundige), er zijn veel online bronnen om u te helpen thuis te oefenen terwijl we sociaal isoleren
Dingen om te vermijden:

Het gras maaien
Buiten lopen, buiten zijn
Verse bloemen
Het buiten hangen van je was. Er kan namelijk stuifmeel op je natte kleding komen.
Zuivelproducten zoals melk en kaas, omdat ze slijm stimuleren.

Dit artikel mag alleen worden verspreid als iHealthy.nl als haar bron wordt genoemd en ernaar wordt terug gelinkt!

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.